Nordsjø


Amedia region Nordsjø omfatter mediehusene Agder, Bygdebladet, Dalane Tidende,  Gjesdalsbuen, Jærbladet, Lyngdals Avis, Sandnesposten, Solabladet og Strandbuen. Regionsenter er Jærbladet på Bryne.

Agder

Agder er lokalavis for kommunene Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal. Avisen har en solid posisjon i markedet og er nr. 1-avis i alle kommunene, bortsett fra Sokndal. Avisen kom ut første gang 25. april 1877. I mer enn 70 år, helt frem til 1971, var Agder en familieeid avis.

Les mer


Bygdebladet

Bygdebladet har som mål å være den primære lokale nyhets-, kultur- og debatt-formidler for alle med tilknytning til kommunene Randaberg, Rennesøy og Kvitsøy.

Les mer


Dalane Tidende

En frittstående og uavhengig lokalavis etablert i 1885. 

Utkommer i Egersund hver mandag, onsdag og fredag.

Les mer


Gjesdalbuen

Gjesdalbuen, endagsavis for Gjesdal og Figgjo. Avisa trykkes av Dalane Trykkeri i Egersund. Avisa kommer ut hver torsdag. Avislokalet er plassert i utkanten av Ålgård sentrum.

Les mer


Lyngdals Avis

Nettavisen Lyngdals Avis ble født i 2011 og ble papiravis 6. mars 2014. I 2015 vant vi prisen «Årets nyskapning». 

I dag er vi en lokalavis for Lyngdal og Audnedal som kommer ut hver dag på nett, og hver torsdag som papiravis til våre abonnenter. I tillegg kommer avisen til alle husstander i Lindesnes, Hægebostad, Audnedal, Farsund og Lyngdal én gang i måneden.

Les mer


Sandnesposten

Sandnesposten kommer ut på papir hver tirsdag og torsdag, men oppdateres på nett gjennom hele døgnet, sju dager i uken. Avisen er inne i sin 29. årgang, med Jæren Avis/Nordsjø Media som største hovedaksjonær fra 1996 og fram til Amedia overtok i 2019. Utgivelsesfrekvens har vekslet mellom to og tre dager, i en periode var Sandnesposten også gratisavis. Sandnesposten er en partipolitisk uavhengig avis.

Les mer


Solabladet

Solabladet kommer ut på papir hver torsdag, men oppdateres på nett gjennom hele døgnet, sju dager i uken. 

Avisen er inne i sin 28. årgang, med Jæren Avis/Nordsjø Media som største hovedaksjonær fra 1996 og fram til Amedia overtok i 2019. Utgivelsesfrekvens har vekslet mellom en og to dager i uken. Dekningsområdet er hele Sola kommune. 

Solabladet er en partipolitisk uavhengig avis.

Les mer


Strandbuen

Strandbuen er lokalavis for Ryfylke-kommunene Strand, Hjelmeland og Forsand.

Avisa kommer ut to dager i uka, onsdag og fredag. 

Strandbuen ble etablert i 1964, og ble startet av Jørpeland Handelsforening.

I 1975 ble Strandbuen eget aksjeselskap.

Les mer