Svelviksposten får ny ansvarlig redaktør


Ine-Elise Høiby (30) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Svelvikposten. Hun kommer fra Drammens Tidende, der hun har jobbet som journalist og frontsjef.

Den nye redaktøren i Svelviksposten har også bakgrunn fra Dagbladet og NRK. 

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang i Svelviksposten og er stolt, spent og glad for muligheten jeg har fått. Det har nok vært den beste 30-årsgaven jeg kunne fått.  Jeg har brukt flere dager på å la det hele synke inn, for det har føltes litt uvirkelig at jeg nå skal bli redaktør og daglig leder i avisa.; sier Ine-Elise Høiby. 

– Nå skal jeg suge til meg den siste kunnskapen fra kollegene og sjefene mine i Drammen, før jeg kjører ut til Svelvik i januar. Da er også Svelvik kommune slått sammen med Drammen og Nedre Eiker, og det blir utrolig spennende. Sammen med Guro, som er journalist i Avisa  - og Drammens Tidende - håper jeg å kunne løfte avisa ytterligere i forbindelse med kommunesammenslåingen. 

Svelviksposten har 2.200 abonnenter og 4.300 lesere ifølge den siste målingen til Mediebedriftenes Landsforening. Sammen med den løpende oppdaterte nettutgaven kommer avisen ut hver torsdag på papir. 

– I Amedia er vi svært fornøyd med at Ine-Elise har takket ja til lederoppgaven i Svelvik. I Drammens Tidende har hun vist fram gode egenskaper som hun vil få bruk for i sin rolle i Svelviksposten. Jeg er trygg på at hun vil videreføre den gode utviklingen avisa er inne i, sier styreleder Øyvind Bladt Hagen.